MENU
Srem Orah
Srem Orah

Sorta oraha koja je nastala u institutu Novi Sad,zvanicno je priznata 1987 god.Orah je kalemljen i izvanrednog je prinosa,rada svake godine i otporan je na bolesti.
Plod je vrlo krupan (oko 15 g), lepog ovalnog oblika, tanke i glatke ljuske. Ljuska je tanka, lako lomljiva i dobro zatvara jezgru. Jezgra je svetložute boje, prijatnog ukusa i dobrog kvaliteta (I klasa).

Jedna sadnica je 200 din,osim oraha i japanske jabuke. Najmanja kolicina za narudžbu je 3 sadnica, mogu biti razne sorte. Inace imamo preko 60 vrasta sadnica voca i vinove loze.Sadnice voca su dvogodišnje i visine su od 1,5m do 2,5 m zavisi od sorte.

Sadnice iskljucivo saljemo kurirskom sluzbom.Nakon kupovine artikala,sticice vaš imeil tako da como moci uspostaviti kontakt.

 

Cene sadnica su po dogovoru.Nije moguća fiksna cena na sajtu,jer radi vise opravdanih razloga, cene nekad znaju da variraju.

Na donjem linku možete da pogledate i naš sajt,sa semenskim materijalom

http://www.staresortesemena.com/

Sadnice iskljucivo saljemo kurirskom sluzbom.Najmanja količina za narudžbu je 3 sadnice.

Kontakt: 062 831 6127 Nebojša Antić

Imeil: pradedamika@gmail.com


Pogledajte i naš drugi sajt ''STARE SORTE SEMENA''  sa samenskim materijalom
Kontakt: 062/831-61-27, Nebojša Antić
E-mail:
pradedamika@gmail.com

Cene sadnica ne mogu biti fiksne iz više razloga, zato su cene isključivo po dogovoru i šaljemo kurirskom službom, minimalna količina je tri sadnice.

Kategorije:  Orah Ocena: 0.0/0
Tagovi:
Total comments: 0
avatar